Funktionelle hjemmesider med kunden i centrum

Zopin: Vi modner dit budskab til et godt online image

Navnet ZOPIN.DK er en sammenfatning af de to ord “Zefyr” – Forårsbebuder der modner kornet, og ordet “Opinion” – mening & omdømme. Frøet plantes, springer ud og giver mening for omverdenen.

Filiosofisk tænker du måske. Ja det er nok rigtig, men hos os kan vi godt lide citater der motiverer og de ordspil der opstår i en skabende proces som giver lidt at tænke over.

 

Baggrund

Zopin.dk udspringer af en passion omkring onlineuniverset og dets mange muligheder for at skabe synlighed og vækst gennem online medierne.

Siden 2004 har jeg, René Ejsing, som er ophav til Zopin.dk, udarbejdet mange typer af hjemmesider for mindre virksomheder, startups, private, NMér og foreninger jeg havde forbindelse til gennem mit netværk, som ønskede en øget synlighed online inden for mange forskellige brancher.

Formål og målgruppe

Vores ypperligste formål er at skabe hjemmesider der er overskuelige, enkle og funktionelle for besøgende. Ganske enkelt effektive hjemmesider, der er synlige og virker uden dikkedarer.

Vi designer hjemmesider inden for mange brancher og områder. Den primære målgruppe er mindre virksomheder og iværksættere som fx håndværkere, freelancer, liberal erhverv, offline forretninger m.m..

Ligeledes arbejder vi med en niche inden for netværksmarkedsførring (NM), der ønsker at gå online med personlig profil, landingpages, Facebook page, præsentationer m.m..

Hvem er “vi”

Vi er René Ejsing som til daglig varetager opgaverne med design, udvikling, opsætning og vedligehold af hjemmesiderne til vores kunder. På den måde er det altid “ham selv” du vil have kontakt til. Det giver dig tryghed og en direkte beslutningsproces i henhold til dine opgaver og ønsker.

Samarbejdet omkring opsætning og design af en hjemmeside er ikke kun et spørgsmål om teknik og kunnen. Det drejer sig i lige så høj grad om kemi mellem dig som kunde, og dem du har til at udarbejde det for dig. Det er vigtigt at spille godt sammen for at skabe et godt resultat, både nu og fremover.